FinComBank

Cursul valutar

BNM cumpărare vînzare
USD 19.2831  - -
EUR 20.7399 - -
RUB 0.3427  - -
RON 4.5679 - -
UAH 0.7207  - -
GBP 24.6998 - -
[ 23.04.2017 ]

* Cursurile valutare afişate sunt valabile pentru filiala "Centru". În alte subdiviziuni ale Băncii cursurile valutare pot varia.


 

Adresează-te

   on-line
*Nume *E-mail
*Cod:

Pagina a fost vizitată 409 ori
Site-ul a fost vizitat de 219943 persoane
Site-ul este folosit de persoane

Serviciul SMS Notificare

Serviciul SMS Notificare

Serviciul SMS Notificare de la FinComBank reprezintă informarea deţinătorilor de carduri bancare internaţionale de la FinComBank, prin intermediul unui mesaj la telefonul mobil, despre operaţiunile efectuate la conturile lor de card.

Acest serviciu este destinat tuturor deţinătorilor de carduri FinComBank, care doresc să fie anunţaţi, prin intermediul unui mesaj la telefonul lor mobil, despre operaţiunile care au loc la contul lor de card.

Serviciul dat presupune notificarea clienţilor despre efectuarea operaţiunilor la contul de card, şi anume:

Tranzacţiile de alimentare a contului de card presupun: transferarea salariului la contul de card; primirea transferurilor bancare atît din ţară, cît şi de peste hotare; alimentarea contului de card la filialele băncii; transferarea pe card a dobînzilor la depozite; efectuarea transferurilor pe contul de card prin intermediul fincompay.com, etc.

Tranzacţiile de decontare de la contul de card presupun: achitarea mărfurilor şi serviciilor în reţeaua comercială, achitarea mărfurilor şi serviciilor prin internet, plata pentru servicii comunale prin intermediul fincompay.com/Plaţi Programate/ATM, efectuarea transferurilor de la contul de card, extragerea numerarului prin intermediul bancomatelor şi POS-terminalelor, etc.

Tranzacţiile nereuşite la contul de card reprezintă operaţiuni care nu au fost finisate cu succes din diferite motive (insuficienţa mijloacelor băneşti la contul de card, diferite erori de comunicaţie, PIN cod incorect, cardul este blocat, etc.)

Avantajele serviciului:

orice deţinător al cardului bancar al Băncii poate beneficia de acest serviciu;

notificarea imediată a clientului despre operaţiunile efectuate, clientul fiind mereu la curent cu starea contului său de card;

depistarea momentului în care datele cardului au fost eventual capturate de o persoană terţă şi utilizate ilegal;

reducerea şi prevenirea tranzacţiilor frauduloase efectuate prin intermediul cardurilor băncii;

unicitatea serviciului pe piaţa bancară.

Datorită acestui serviciu este posibilă monitorizarea de către client a tuturor operaţiunilor efectuate şi depistarea momentului în care datele cardului au fost eventual capturate de o persoană terţă şi utilizate ilegal. Astfel deţinătorul de card are posibilitatea imediat să contacteze serviciul Suport Clientelă 24/24 la numărul de telefon 21 02 02 şi să blocheze cardul.

Clientului îi sunt oferite următoarele opţiuni:

10 notificări lunare

20 notificări lunare

30 notificări lunare

Notificări Nelimitate

Pentru a Vă conecta la noul serviciu - SMS Notificare, trebuie doar să vă apropiaţi la orice filială FinComBank.Copyright 2015 FinComBank S.A.