News

22.03.2021

FinComBank anunţă lansarea cursului #FinComEducation pentru elevi în cadrul Global Money Week!

FinComBank anunţă lansarea cursului #FinComEducation pentru elevi în cadrul Global Money Week!

Pe parcursul mai multor ani FinComBank activ promovează educaţia financiară în familie, organizând diferite campanii pentru elevii din instituţiile de învâţâmănt din ţară, participând în diferite evenimente specializate.  

În acest an, perioada de 22-28 martie este marcată Săptămâna Internaţională a Educaţiei Financiare.
În cadrul acestui eveniment, FinComBank a lansat platforma #FinComEducation şi primul curs în cadrul acesteia - CARDURI BANCARE PETRU ELEVI. Platforma va permite utilizatorilor să primească informaţii şi explicaţii în domeniul financiar-bancar, să verifice propriile cunoştinţe prin susţinerea unui test, cu obţinerea diplomei pentru competenţe marcante în domeniul financiar.


Primul curs din cadrul platformei date CARDURI BANCARE PETRU ELEVI este destinat utilizatorilor cu vârsta 7-17 ani. Scopul programului este dezvoltarea competenţelor financiare şi aptitudinilor faţă de gestionarea banilor prin intermediul cardurilor bancare. Cu ajutorul unui video-ghid
elaborat cu acest scop, elevii vor primi cunoştinţe de bază despre carduri bancare. De asemenea, în spotul video prezentat se găsesc beneficii utilizării cardului drept instrument de plată. Un alt aspect important al gestionării corecte a banilor este securitatea cardurilor bancare şi regulile de utilizare ale acestora. Ca urmare, în cadrul programului a fost introduse subiecte cu privire la regulile de securitate pentru elevii posesori de carduri bancare, necesare în procesul utilizării acestora.

„Copiii sunt viitorul nostru, iar copiii dezvoltaţi în domeniul financiar sunt cheia spre un viitor prosper! FinComBank  tradiţional participă la Săptămâna Internaţională a Educaţiei Financiare, anul acesta online. Noi susţinem dezvoltarea unei generaţii de copii inteligenţi şi informaţi cu privire la cele mai noi şi securizate metode de gestionare a banilor. Invităm toţi elevii dornici de noi cunoştinţe în lumea finanţelor, în special dacă deţin cardul pentru elev de la FinComBank, cu ajutorul căruia este foarte simplu să ţii pasul cu tendinţele lumii moderne.", - a declarat Elena Stovbun, Director al Departamentului Dezvoltare business FinComBank.

Urmând exemplul statelor europene, FinComBank propune elevilor un produs deosebit şi unic pe piaţa din Moldova -
Cardul suplimentar pentru elevi. Acesta oferă siguranţă în utilizare şi abilităţi practice de utilizare a unui card bancar pentru persoanele care nu au atins majoratul. Acest produs oferă părinţilor posibilitatea de a-şi instrui copiii cum să facă economii, să cheltuie şi să acumuleze bani, precum şi cum să utilizeze serviciile bancare, indispensabile în prezent.

Cardul de la FinComBank este unul accesibil pentru toţi, deoarece la deschiderea cardului Visa Classic sau Mastercard Standard
ONLINE ​achitaţi:
  - 0 lei emiterea cardului pentru părinte
  - 0 lei emiterea cardului suplimentar pentru elev
  - 0 lei deservirea lunară a cardului pentru elev  
  - 0 lei retragerile de numerar de la orice bancomat din ţară, dintre care lunar 3 retrageri gratuite sunt de la bancomatele altor bănci din Moldova, iar altele 3 sunt de la bancomatele FinComBank
  - 0 lei conectarea şi administrarea Internet Banking-ului FinComPay pentru părinte.
Mai multe detalii despre produs
AICI!
 
Dorim baftă tuturor elevilor participanţi în programul #FinComEducation şi entuziasm în procesul cultivării noilor cunoştinţe din domeniul financiar.

//Alte noutati